INVESTEREN IN VASTGOED

GOED RENDEMENT EN BEPERKT RISICO

Over Ons

Win-Win Vastgoed ïnvesteert in residentieel vastgoed, met name woningen en appartementen in de middelgrote steden in Nederland. Door aan-en verkoop, verhuur en exploitatie wordt rendement gemaakt. Uit dit rendement wordt dividend uitgekeerd aan aandeelhouders.

Win-Win Vastgoed is een BV naar Nederlands recht, statutair gevestigd te Amsterdam.

Het bestuur wordt gevormd door Vincent Wong en Marina de Haan.

Vincent Wong (MBA) is  internationaal ondernemer en spreker en sinds 1999  actief op de Engelse vastgoedmarkt, waar hij de lease optie introduceerde. Later volgde  Maleisië en nog later Nederland. Vincent is mede-oprichter van vastgoedbedrijven in Engeland, Maleisië en Nederland. In 2019 bracht hij zijn ttrainingsbusiness naar de beurs.

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Marina de Haan is bedrijfskundige (MBA) en heeft meer dan 25 jaar ervaring in directiefuncties in de Zorg op het gebied van Procesinrichting en Vastgoed.

In 2013 richtte zij samen met Vincent Wong en John Lee Woning Investeerders Netwerk op om woningbezitters te helpen die niet konden verkopen zonder restschuld. In 2017 volgde Win-Win Vastgoed om meer investeerders te helpen rendement op hun investering te krijgen.

Geef een reactie